Service

Het juiste adres voor...

Als universeel garage kunt u voor al uw onderhoud en reparaties bij ons terecht. Ervaring, passie voor techniek, maar bovenal de glimlach van de klant zorgen ervoor dat wij altijd voor de beste oplossing gaan. Om een indruk te geven van onze mogelijkheden, vindt u hieronder een klein overzicht van onze diensten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

APK-keuring

Verloopt de APK van uw auto binnen 2 maanden? Dan is het weer tijd om een afspraak te maken voor de APK keuring. Tijdens deze keuring beoordelen we uw auto op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Uw auto wordt op een groot aantal punten gekeurd. Bij de APK keuring worden eventuele mankementen aan uw auto opgespoord en in overleg met u vervangen op gerepareerd, zodat u weer veilig op pad kunt.

Onderhoud & reparatie

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Voor vakkundig auto-onderhoud bent u bij Tammeling Autotechniek aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, het vervangen van uw distributieriem, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt: Tammeling Autotechniek is altijd de beste keus. Wij onderhouden alle automerken.

Diagnose gebreken

Is er een storing in één van de systemen van uw auto, dan verschijnen in de meeste gevallen brandende controlelampjes op het dashboard of klinken er waarschuwingsgeluiden. Wij beschikken over de juiste apparatuur en ervaring om uw storing uit te lezen of aan te geven wat er mis is met uw auto. Aan de hand van de diagnose maken we een voorstel voor reparatie, zodat u weer veilig de weg op kan.

Bandenwissel

De winterse maanden vragen soms om andere auto banden dan in de zomer. Met het oog op veiligheid, kostenbesparing én comfort is het dan ook verstandig uw zomerbanden om te wisselen voor winterbanden en andersom. Wij verzorgen deze bandenwissel graag voor uw auto en leveren banden tegen nette prijzen. Het maakt niet uit van welk merk uw voertuig is. Zo zorgen we ervoor dat u grip heeft op uw reis en zorgeloos op pad kunt.

Airco service

Regelmatig onderhoud aan uw aircosysteem voorkomt onnodige reparaties. Het koudemiddel in de airco neemt door verlies en verdamping jaarlijks af met 8% tot 10%. Gevolg: de koelcapaciteit van de airco wordt minder en er ontstaat slijtage aan het systeem. Voorkom onnodige kosten door geregeld onderhoud en zo kunt u weer koel op weg.

Zoekopdracht

Een auto is een bijzondere aankoop. En soms zoekt u iets speciaals of heeft u wensen die niet direct te vinden zijn in het huidige aanbod. Wij helpen u graag bij deze zoektocht door onze expertise en netwerk in te zetten voor uw ideale auto. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, of wilt u uw wensen doorgeven? Neem dan contact met ons op.

Auto verkoop

Bij onze occasions vindt u het huidige aanbod van onze gebruikte auto’s. Door onze technische kennis en aanwezige werkplaats zijn alle auto’s volledig nagekeken en kunt u rekenen op een betrouwbare volgende auto om nog vele kilometers van te genieten. Staat uw volgende auto er niet tussen? Laat het ons weten dan zoeken we graag met u mee.

Saab specialist

Tammeling Autotechniek is een universeel garage voor ieder merk, toch is de liefde voor auto's ontstaan bij het merk Saab. Dit betekent een extra specialisatie voor zowel klassieke als moderne Saab's. We kunnen bouwen op jarenlange ervaring met dit Zweedse merk, waardoor uw Saab in meer dan goede handen is.

Afspraak maken?

Heeft u vragen over het onderhoud van uw auto, heeft u interesse in een van onze occasions, of wilt u eenvoudig een werkplaatsafspraak maken? Neem dan contact op, de koffie staat klaar.

Contact opnemen